Free delivery to the UK & Ireland for orders over €60.

                                                                           Danmark                                                                                                                

Hvorfor er det interessant at bruge poppers ?

Poppers har været meget populære i flere årtier over hele verden. Det er et produkt der hovedsageligt bruges seksuelt, selvom vi ser flere og flere personer, der bare bruger poppers for sjov. Deres afrodisiske effekter kommer fra nitrit (det videnskabelige navn for poppers), der udgør produktets aktive stof. Jo stærkere produktet er, desto stærkere er effekterne. Fra alt lige fra Jungle Juice Platinum til Man Scent, samt Everest Premium, så udgør poppers en magisk, orgasmisk og sensorisk oplevelse.

Folk siger ofte at poppers kun er til homoseksuelle, der bruger dem til at forbedre deres seksuelle relationer. Dette er kort sagt ikke sandt. Poppers bruges dog hovedsageligt af de homoseksuelle. Poppers bruges af par, der har samme køn. Om du kan lide at have intense seksuelle forhold, eller snarere sensuelle forhold. Det har ingen betydning om du kan lide sex med mænd, kvinder, eller begge ; vagina eller anus. Der er en lang række forskellige poppers, der alle kan tilfredsstille dine seksuelle lyster.

Poppers bruges på grund af deres afrodisiske effekter. De er perfekte til forbedring af ens sexliv. Hovedeffekten er udvidelsen af blodkar, således at blodet cirkulerer bedre, hvilket gør at musklerne slapper af, så som anale eller vagina muskler, så penetrationen føles blødere. Det er dog ikke den eneste effekt ! Poppers gør at nydelsessensationer varer længere. Din erektion kommer til at være hårdere og vare længere, såvel som dine orgasmer, der helt tydeligt varer længere. Med andre ord, så kan poppers gøre at du får en række fordele, heriblandt at du nyder komplet afslapning, der gør du har den tilstrækkelige komfort til at elske. Poppers øger din nydelsessans og din seksuelle præstation er langt bedre. Poppers gør samtidigt også at du er mere uhæmmet, og booster din liderlighed og din sexlyst, og gør dermed at du får usammenlignelige seksuelle oplevelser. Du kommer til at længes efter sex med din partner, kæle bagefter, og du kommer langt mere kraftfuld.

Poppers’ formel

Poppers er en vasodilator som består af alkylnitrit. Dette produkt blev opfundet i 1840erne i Frankrig. Det blev brugt som medicin, da det kunne helbrede hjertekrampe. Nu bruges der 4 forskellige nitritter : amylnitrit, propylnitrit, pentynitrit og butylnitrit. Amylnitrit er den første, der blev opfundet, og dennes effekter er meget intense. I Frankrig og Europa er salget af butylnitrit strengt forbudt.

Hvordan bruger man poppers ?

Inhalering af poppers gennem næsen 

Poppers kan ikke bruges via injicering, men via inhalering. Du har måske set poppers blive brugt gennem næsen, for at nyde effekterne. Den nasale indtagelsesmetode gør at poppers’ aromaer bliver direkte absorberet. Alt du skal gøre er at føre en flaske med poppers op til dit ene næsebor, og lukke det andet næsebor med din finger. Hvis du gør det på denne måde, så sørg for at du ikke rører din hud bagefter, for at undgå brandskader. Du kan inhalere via næsen maksimalt fire gange. Tag herefter en pause. Denne brugsmetode passer fint til seksuelt eller rekreativt brug. Det skal helst gøre et stille sted, så man ikke spilder flaskens indhold.

Lad popper-aromaerne glæde dig

Hvis din brug af poppers hovedsageligt er seksuel, vil vi råde dig til at gøre det imens flasken er åben, så du kan mærke poppers’ stærke effekter. Herefter kommer du til at nyde deres afrodisiske effekter. Du skal ikke længere frem og tilbage for at fylde flasken op, og kommer heller ikke til at tabe flasken på lagnet eller på gulvet. Ved at lade poppers-aromaerne parfumere rummet er der ikke flere risici ! Alt du skal gøre er at bruge poppers et par gange under varigheden af dit seksuelle forhold. Når poppers-aromaerne er spredt godt ud, så kommer effekterne til at være næsten øjeblikkelige, og giver dig en kinky, intens aften, med ren afslapning.

Vi skal her minde dig om, at poppers-effekterne via inhalering kan vare op til 2-3 minutter.

Køb Poppers

Poppers-Aromas blev stiftet i 2005, og er en onlineforretning, der tilbyder poppers, aromaer og tilbehør. Vores onlineforretning, Poppers-Aromas, har hovedkvarter i Rennes i Frankrig. Vi er de førende på markedet inden for poppers og aromaer, og vores team består af professionelle og erfarne medlemmer, som altid er tilgængelige. Poppers-Aromas udgør også et effektivt logistik-hold ! Bestil dine poppers nu, og så behandler vi din ordre inden for 24 timer ! Du har valget mellem vores forskellige fragtselskaber, og vores pakker er diskrete og pakket med omhu.

Du vil hurtigt se at vores priser er meget interessante, da vi er de førende specialister inden for poppers. Vi bestiller poppers i stort omfang fra berømte producenter. Dette garanterer en høj kvalitet, og endnu vigtigere, at du sparer en masse penge. Du har mulighed for at købe store pakker. Aromaerne vi sælger er friske, og giver dig et maksimalt rush. Du kan selv let gå ind og bekræfte at vi har de billigste priser på internettet. Vi udbyder de bedste mærker, så du har et bredt og godt udvalg mellem de forskellige poppers med enten amyl-, propyl- eller pentylnitrit.

Vores bestsellers

Amyl Poppers

AMYL POPPERS er ultrastærk, og intensiverer og forlænger enhver seksuel aktivitet, og gør dit sexliv bedre og længerevarende... det er produceret med ren amylnitrit i Europa. 24mL

Amy Poppers - 24ml

                                                                                                                                                 Amylnitrit Poppers

Everest Premium

Dette er den mest ekstreme form for poppers, der nogensinde er blevet opfundet ! Den består af 95% ren amylnitrit, hvilket gør at man oplever alle de intense følelser, man forbinder med amylnitrit.

Den er ikke passende for begyndere, kun for eksperter. Dette er utvivlsomt de stærkeste poppers !

Everest Premium - 15ml

                                                                                                                                          Everest premium poppers

Isoamyl poppers

En ekstra poppers, som er ekstremt stærkt, og leveres i en plastikflaske, der ikke kan gå i stykker ! Du skal ikke være bange for at gå til den, når du bruger disse poppers, da Isoamylnitritten ikke kan gå i stykker !

Isoamyl Poppers 24ml

                                                                                                                                            isoamylnitrit poppers