Free delivery to the UK & Ireland for orders over €60.

Oslo

Hvorfor å bruke poppers er interessant?

Poppers er veldig populære i flere tiår i verden. Det er et produkt hovedsakelig for seksuell bruk, selv om vi ser flere og flere mennesker som bruker poppers bare for moro skyld. Deres afrodisiakum effekt kommer fra nitritt (vitenskapelig navn på poppers) som komponerer produktet. Jo mer produktet er sterkt, jo mer er effektene kraftige. Fra Jungle Juice Platinum til Man Duft og Everest Premium, poppers er en magisk, orgasmisk sensorisk opplevelse.

Ofte sier folk at poppers er bare for homofile. For å krydre sine seksuelle forhold. Det er rett og slett ikke sant. Poppers brukes imidlertid i flertall av det homofile samfunnet. Poppers brukes av par av samme kjønn. Enten du liker å ha ville seksuelle relasjoner eller ganske sensuell. Hvis spiller ingen rolle om du liker sex med menn eller kvinner eller begge deler, vagina eller anus. Det finnes alle slags poppers å møte dine sexuel behov. 

Poppers brukes for det afrodisiakum effekter. Det er et flott seksuelt løft. Hovedeffekten er dilatasjonen av blodkar, blodet sirkulerer bedre. Som gjør at musklene kan slappe av, som anal eller vaginal muskel for en mykere penetrasjon. Det er ikke den eneste effekten! Poppers gjør opplevelser av glede vare lenger. Din ereksjon er vanskeligere og vare lenger, samt orgasmer som er definitivt lengre. Med andre ord, poppers vil gjøre deg i stand til å dra nytte av en komplett optimal avslapning og komfort for å elske. Poppers øke din følelse av glede og din seksuelle ytelse er mye bedre. Poppers gjør det også mulig å være uhemmet og for å øke spenningen og sexlysten din for uovertruffen sexopplevelser. Du vil ønske fysisk kontakt med partneren din, å kose og å komme med glede.

Formuleringen av poppers

Poppers er vasodilator. Laget av alkyle nitritt, dette produktet ble oppdaget i 1840-tallet i Frankrike. Det ble brukt som medisin fordi det kunne helbrede angina pectoris. Nå brukes 4 forskjellige nitritter: amyl nitritt, propyl nitritt, pentyl nitritt og butyl nitrice. Amyl nitritt er den første, dens effekter er veldig intense. I Frankrike og Europa er salget og bruken av nitritt butyl strengt forbudt. 

Hvordan bruke Poppers ?

Innånding gjennom nesen av poppers

Poppers kan ikke brukes ved injeksjon, men ved innånding. Du har kanskje sett poppers brukt gjennom nesen for å nyte effektene. Faktisk absorberer nesemåter direkte poppers aromaer. Alt du må gjøre er å nærme seg en flaske til en av neseboret og koble det andre neseboret med fingeren. Hvis du velger denne måten å bruke på, sørg for å ikke berøre huden din for å unngå risiko for brannskader. Du kan inhalere ved nesen fire ganger maksimum. Så ta en pause. Dette var til bruk er egnet for seksuell eller rekreasjonsbruk. Helst på et rolig sted for å unngå søle flasken. 

La poppers aromaer glede deg

Hvis din bruk av poppers er hovedsakelig seksuell, så anbefaler vi deg å la flasken åpne i order faktisk oppleve kraften i poppers. Deretter vil du fullt ut nyte dens afrodisiakum effekter. Ikke mer frem og tilbake til lager, ikke mer glidende flaske på arkene eller på gulvet. Ved å la poppers aroma parfyme rommet, ikke mer risiko! Alt du må gjøre er å bruke poppers et par ganger under ditt seksuelle forhold. Når poppers aromaer er godt diffust, effektene vil være nesten umiddelbart for en kinky intens kveld i stillhet. 

Vi minner deg om at poppers effekter ved innånding kan vare opptil 2-3 minutter.

Kjøp Poppers

Grunnlagt i 2005 Poppers-Aromas er en nettbutikk for kjøp av poppers, aromaer og tilbehør. Vår nettbutikk, Poppers-Aromas ligger i Rennes, Frankrike. Vi er lederne på markedet for poppers og aromaer, og vårt team er laget av professional og dyktige medlemmer alltid tilgjengelig. Poppers-aromaer er også et effektivt logistikkteam! Bestill poppers nå og bestillingen din vil bli behandlet i 24 timer! Du vil ha valget mellom våre forskjellige transportører og våre pakker er diskrete og gjort med omsorg. 

Du ser raskt at våre priser er veldig interessante, fordi vi er leder og spesialist på poppers. vi bestiller poppers i store mengder til kjente produsenter. Det er en garanti for kvalitet og fremfor alt besparelser. Du har muligheten til å kjøpe i pakker. Aromaene vi selger er friske og vil gi deg maksimalt rush. Bare sammenlign og bekreft at vi tilbyr deg de billigste prisene på nettet. Vi leverer de beste merkene slik at du kan ha et godt valg om mangfoldet av poppers: med amyl, propyl eller pentyl nitritt.

Våre bestselgere

Amyl poppers

Dette AMYL POPPERS er ultra sterk ikke bare intensiverer, men har også som mål å forlenge noen seksuelle aktiviteter, noe som gjør sex nå ikke bare ultra sterk, men også ultra lang ... laget med ren amyl nitritt i Europa.

Amyl nitritt Poppers - 24 ml

                                                                                                                                        Amy Poppers

Everest Premium

Det er den mest ekstreme poppers noensinne laget! Laget av 95% ren amyl som gjør det mulig å ha alle følelsene av amyl på en intens måte.

Ikke egnet for nybegynnere, bare for eksperter. Gjerne den sterkeste Poppers!

Poppers Premium Everest - 15 ml

                                                                                                                                Poppers Everest

Isoamyl poppers

En ekstra poppers ekstremt sterk i en uknuselig plastflaske! Ikke vær redd lenger for å sparke opp en rumpus, poppers isoamyl nitritt er uknuselig!

Isoamyl Poppers - 24ml

                                                                                                                                Isoamyl