Free delivery to the UK & Ireland for orders over €60.

                                                                              Greece

Γιατί είναι ενδιαφέρουσα η χρήση πόπερς?

Τα πόπερς είναι πολύ δημοφιλή εδώ και δεκαετίες στον κόσμο. Είναι ένα προϊόν κυριώς για σεξουαλική χρήση, ακόμα κι αν βλέπουμε όλο και περισσότερο κόσμο να τα χρησιμοποιεί για διασκέδαση. Το αφροδισιακό τους αποτέλεσμα έρχεται από τη νιτρώδη ένωση (επιστημονική ονομασία των πόπερς) που συνθέτει το προϊόν. Όσο πιο δυνατό είναι το προϊόν, τόσο πιο ισχυρά είναι και τα αποτελέσματα. Από το Jungle Juice Platinum μέχρι το Man Scent και το Everest Premium, τα πόπερς είναι μία μαγική, οργασμική αισθητηριακή εμπειρία. 

Συχνά, ο κόσμος λέει ότι τα πόπερς είναι μόνο για τους γκέι. Για να κάνουν πιο πικάντικες τις σεξουαλικές τους σχέσεις. Δεν είναι αλήθεια. Ωστόσο, τα πόπερς χρησιμοποιούνται στην πλειοψηφία τους από την γκέι κοινότητα. Χρησιμοποιούνται από ζευγάρια του ίδιου φύλου. Είτε σας αρέσει να έχετε σκληρές σεξουαλικές επαφές ή πιο αισθησιακές. Δεν έχει σημασία αν σας αρέσει να κάνετε σεξ με άντρες ή γυναίκες ή και τα δύο, αιδοίο ή πρωκτό. Υπάρχουν πολλά είδη πόπερς που θα καλύψουν τις σεξουαλικές σας ανάγκες. 

Τα πόπερς χρησιμοποιούνται για τα αφροδισιακά τους αποτελέσματα. Είναι μία σπουδαία σεξουαλική ενίσχυση. Το κύριο αποτέλεσμα είναι η διαστολή των αιμοφόρων αγγείων, το αίμα κυκλοφορεί καλύτερα. Αυτό επιτρέπει στους μύες να χαλαρώσουν, όπως τους μύες του πρωκτού ή του αιδοίου για μια πιο απαλή διείσδυση. Δεν είναι αυτό το μόνο αποτέλεσμα όμως! Τα πόπερς κάνουν τις αισθήσεις της απόλαυσης να διαρκούν περισσότερο. Η στύση σας είναι πιο ισχυρή και διαρκεί περισσότερο, καθώς και ο οργασμός σας θα είναι σίγουρα μεγαλύτερος. Με άλλα λόγια, τα πόπερς θα σας βοηθήσουν να επωφεληθείτε από την απόλυτα βέλτιστη χαλάρωση και άνεση για να κάνετε έρωτα. Τα πόπερς βελτιώνουν την αίσθηση της απόλαυσης και η σεξουαλική σας απόδοση είναι καλύτερη. Τα πόπερς σας επιτρέπουν επίσης να απελευθερωθείτε και να ενισχύσετε τον ενθουσιασμό σας και τη σεξουαλική σας ορμή για σεξουαλικής εμπειρίες που δεν συγκρίνονται με άλλες. Θα θέλετε φυσική επαφή με τον σύντροφό σας, αγκαλιές και να έρθετε σε οργασμό.

Η δημιουργία των πόπερς

Τα πόπερς είναι αγγειοδιασταλτικά. Κατασκευασμένο από αλκαλική νιτρώδη ένωση, αυτό το προϊόν ανακαλύφθηκε τη δεκαετία του 1840 στη Γαλλία. Χρησιμοποιούνταν ως φάρμακο γιατί μπορούσε να θεραπεύσει η στηθάγχη. Τώρα, χρησιμοποιούνται 4 διαφορετικές νιτρώδεις ενώσεις: νιτρώδες άμυλο, νιτρώδες προπύλιο, νιτρώδες πεντύλιο, νιτρώδες βουτύλιο. Το νιτρώδες άμυλο είναι το πρώτο και τα αποτελέσματά του είναι πολύ έντονα. Στη Γαλλία και την Ευρώπη, οι πώληση και η χρήση του νιτρώδους βουτυλίου απαγορεύονται αυστηρά. 

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα πόπερς;

Εισπνοή πόπερς μέσω της μύτης. 

Τα πόπερς δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ένεση αλλά με εισπνοή. Μπορεί να έχετε δει κόσμο να παίρνει τα πόπερς από τη μύτη για να απολαύσει τα αποτελέσματα. Ναι, οι ρινικοί οδοί απορροφούν αμέσως τα αρώματα των πόπερς. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πλησιάσετε ένα μπουκάλι σε ένα από τα ρουθούνια σας και να κλείσετε το άλλο ρουθούνι με το δάχτυλό σας. Αν επιλέξετε αυτόν τον τρόπο χρήσης, προσέξτε να μην αγγίξετε το δέρμα σας για να αποφύγετε τον κίνδυνο εγκαύματος. Μπορείτε να εισπνεύσετε από τη μύτη το πολύ τέσσερις φορές. Μετά, κάντε ένα διάλειμμα. Αυτός ο τρόπος χρήσης είναι κατάλληλος για σεξουαλική ή ψυχαγωγική χρήση. Καλύτερα σε ένα ήσυχο μέρος για να αποφύγετε την πτώση του μπουκαλιού.

Αφήστε τα αρώματα των πόπερς να σας συνεπάρουν

Αν κάνετε χρήση των πόπερς κυρίως για σεξουαλικούς λόγους, σας συμβουλεύουμε να αφήσετε το μπουκάλι ανοιχτό για να βιώσετε πραγματικά την ισχύ των πόπερς σας. Τότε, θα απολαύσετε πλήρως τα αφροδισιακά τους αποτελέσματα. Δεν χρειάζεται να πηγαινοέρχεστε, δεν θα φοβάστε μη σας πέσει το μπουκάλι στα σεντόνια ή το πάτωμα. Αφήνοντας το άρωμα των πόπερς να γεμίσει το δωμάτιο, χωρίς κανέναν κίνδυνο! Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε τα πόπερς μερικές φορές κατά τη σεξουαλική σας επαφή. Μόλις το άρωμα των πόπερς απλωθεί καλά, τα αποτελέσματα θα είναι σχεδόν άμεσα για ένα έντονο βράδυ στην ηρεμία.

Σας υπενθυμίζουμε ότι τα αποτελέσματα των πόπερς μέσω εισπνοής μπορούν να διαρκέσουν 2-3 λεπτά. 

Αγοράστε Πόπερς

Ιδρυμένο το 2005, το Poppers-Aromas είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για πόπερς, αρώματα και αξεσουάρ. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, Poppers-Aromas βρίσκεται στη Ρεν της Γαλλίας. Είμαστε οι ηγέτες στην αγορά των πόπερς και των αρωμάτων και η ομάδα μας αποτελείται από επαγγελματίες και έμπειρα μέλη που είναι πάντα διαθέσιμα. Το Poppers-Aromas έχει επίσης και μία πολύ καλή ομάδα διαχείρισης υλικού! Παραγγείλτε πόπερς τώρα και η παραγγελία σας θα επεξεργαστεί μέσα σε 24 ώρες! Θα έχετε την επιλογή μεταξύ των διαφορετικών φορέων μας και τα πακέτα μας είναι διακριτικά και φτιαγμένα με φροντίδα. 

Θα δείτε αμέσως ότι οι τιμές μας είναι ενδιαφέρουσες, γιατί είμαστε οι ηγέτες και οι ειδικοί στα πόπερς. Παραγγέλνουμε πόπερς σε μεγάλες ποσότητες από γνωστούς κατασκευαστές. Η ποιότητα είναι εγγυημένη και μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα. Έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε σε πακέτα. Τα αρώματα που πουλάμε είναι φρέσκα και θα σας δώσουν το μέγιστο αποτέλεσμα. Απλά συγκρίνετε και θα επιβεβαιώστε το γεγονός ότι προσφέρουμε τις φθηνότερες τιμές στην αγορά. Φέρνουμε τις καλύτερες μάρκες για να έχετε πολλές επιλογές σχετικά με την ποικιλία των πόπερς: με νιτρώδες άμυλο, προπύλιο ή πεντύλιο.

Τα best-seller μας

Amyl Poppers

Αυτά τα AMYL POPPERS είναι πολύ ισχυρά και όχι μόνο εντείνουν, αλλά στοχεύουν στο να παρατείνουν κάθε σεξουαλική δραστηριότητα, κάνοντας το σεξ όχι μόνο έντονο αλλά και μεγάλο σε διάρκεια… φτιαγμένα με καθαρό νιτρώδες άμυλο στην Ευρώπη. 24ML

Amyl Poppers - 24ML

                                                                                                                                                  Amy Poppers

Everest Premium

Είναι τα πιο έντονα πόπερς που δημιουργήθηκαν ποτέ! Φτιαγμένα από 95% καθαρό άμυλο που τους επιτρέπει να έχουν όλη την αίσθηση του αμύλου με έναν έντονο τρόπο. 

Δεν είναι κατάλληλα για αρχάριους, μόνο για ειδικούς. Είναι τα πιο ισχυρά πόπερς!

Everest Premium - 15 ml πόπερς

                                                                                                                                        Premium Everest

Isoamyl Poppers

Ένα πολύ ισχυρό πόπερ σε ένα πλαστικό μπουκάλι που δεν σπάει! Μην φοβάστε πια να κάνετε σαματά με τα πόπερς σας, τα Isoamyl Poppers δεν σπάνε με τίποτα!

Νιτρώδες Άμυλο – Πλαστικό Μπουκάλι 24ml

Isoamyl Poppers - 24ml

                                                                                                                                               Isoamyl πόπερς